Met de auto

Bereken de route naar Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Nederland en gelegen in Zuid-Holland. De stadsregio is de drukste regio van Nederland en voorzien van diverse snelwegen. Door de drukte kampt de regio met veel files waardoor de ideale route niet altijd even eenvoudig te vinden is. Via onderstaande routeplanner bereken je automatisch de snelste route waarbij ook rekening wordt gehouden met eventuele files. 

Bereken de route

Via onderstaande button wordt de route getoond die optimaal is vanaf je huidige locatie:

Pas eenvoudig de route aan

Zoals aangegeven wordt er in de routeberekening rekening gehouden met wegwerkzaamheden en files. Hier kan je realtime je route op aanpassen zodat je zo min mogelijk tijd verliest. Een andere optie is om de route op een toekomstig tijdstip te berekenen. De snelste route van vandaag hoeft namelijk niet de snelste route van volgende week te zijn. Ben je het niet eens met de getoonde route en rijd je liever een andere route? Verschuif dan eenvoudig de route naar een ander tracé.

Trein

Ook met de trein geraak je eenvoudig in Rotterdam. Bekijk op Met de trein naar Rotterdam hoe je met de Nederlandse Spoorwegen in Rotterdam komt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.